WAT?

 

 

Anoniem Sound & Light is een bedrijf, gevestigd te Zonhoven , dat al vele jaren gespecialiseerd is in de sector van professionele klank-  en lichtverzorging.

 

 

Voor elke fuif, bal, bedrijfsfeest of congres, voor elke productlancering, beursstand, optreden en zelfs kleine festivals,

 

Kortom alles  waar geluid en licht bij benodigd is, heeft ANONIEM Sound & Light de beste technieken, de geschikte apparatuur en de juiste mensen om aan al de wensen te voldoen en het evenement tot een groot succes te brengen.

 

fuif
openluchtfestival

Wie?

 

 

Wij zijn Danny Schoemans en een team van enthousiaste, efficiente medewerkers die dankzij een jarenlange ervaring al de mogelijke totaaloplossingen kunnen bieden inzake technische support voor de  organisatie van zowel kleine als grote events.

 

 

Of het nu gaat om een discobar voor een klein fuifje of bruiloft, presentatie-installatie, het uitlichten van beursstanden, elektriciteitsvoorziening van uw event, PA voor optredens,

 

... Alles is mogelijk.

 

Voor?

 

 

Wij bieden professionele apparatuur in combinatie met vakmanschap en service aan lage prijzen.

 

 

U kan kiezen voor een totaaloplossing waarbij wij voor u het benodigde materiaal voor uw  event samenstellen, leveren, installeren en bedienen zodanig dat u zich over niks zorgen hoeft te maken.

 

 

U kan echter bij ons ook terecht voor losse verhuur. U kan hierbij zelf het gewenste materiaal selecteren, komen afhalen, en zelf installeren en bedienen.

 

 

Op de 'Verhuur'-pagina vind je een overzicht van de apparatuur die we ter beschikking hebben. Deze wordt voortdurend aangevuld met nieuwe items.

 

 

Kijk ook op de  'Referenties' en 'Fotoboek'- pagina om een selectie te zien van evenementen die wij reeds mochten verzorgen. Zodoende krijgt u een beter idee van onze mogelijkheden.

 

 

 

Mail of bel ons gerust voor al uw vragen of een gratis offerte

 

presentatie

(c) 2020 by Danny Schoemans - Bruinstraat 33 - 3520 Zonhoven - tel. 011 / 81 67 79